Presentasjon

Tekst til presentasjon i seminarprogrammer etc: Elin Ørjasæter (f. 1962) er kommentator i e24.no, Norges største næringslivsavis på nettet. Hun har fra tidligere erfaring som hodejeger og har også vært personaldirektør, informasjonssjef og forhandler i fagforening. Ørjasæter har skrevet boka “Lederboka, hodejegerens beste tips”. Hun er kjent for å tydelige innspill om arbeidsliv og politikk, blant annet gjennom artikler i tidsskriftet Samtiden og debatter i radio/TV. Ørjasæter er utdannet Cand.philol med hovedfag i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo.

Mer om CV: Jeg er ansatt kommentator i e24.no, som er eid av Aftenposten og VG. Jeg har tidligere ansettelsesforhold fra N.W.Damm&søn, Hartmark Consulting, Mercuri Urval, Sparebanken NOR og PRIFO (en YS-organisasjon, som nå heter Parat). Jeg har vært fast spaltist i Kapital, Nationen og A-magasinet.

I tillegg kommentatorjobben holder jeg foredrag, deltar i paneldebatter og lignende. Jeg er tilhenger av fullstendig åpenhet rundt økonomiske forhold rundt oppdrag. Mine egne honerte oppdrag vil derfor bli holdt jevnlig oppdatert.

Oppdragsgivere for (honorerte) foredrag og undervisning i 2009 vil være: BIs årskonferanse, Forum for helseledelse, Finansforbundet, Westerdals Kompetanse, Likestillingssenteret, Nettverk for kvinnelige gründere i Hedmark og Oppland, Forum mot svart arbeid, Arbeidsmiljøsenteret, Allmennlegeforeningen, Siva/Forskningsrådet/Innovasjon Norge, analysebyrået Nielsen, Energibedriftenes Landsforening, Kraft-konferansen, Kelly Services, Naturviterne, Aust-Agder Fylkeskommune, MneMonic AS, Skattedirektoratet, Vågå kommune, Føyen advokatfirma DA, MSM Kommunikasjon, EDB Business Partner, Utdanningsforbundet Asker, Stavsmart`n Tretten, Norges Bondelag, Statnett og Ringerikskonferansen.