HMS Kurs på Nett: Hvordan vet jeg hva jeg skal se etter?

HMS

Oppgradering av helse- og sikkerhetsopplæringssystemet fra en papir eller en videobasert til en online-løsning er bare naturlig. Tross alt, gjør alle det. Men hvordan går det med å gjøre det riktig? Hvordan kan du være sikker på at pengene du investerer er, vil bli brukt godt? Hvordan vet du det vil forbedre treningssystemet ditt i det hele tatt?

Et godt sted å starte er å vite hva du trenger ditt HMS system skal oppnå. Hvilke svakheter i ditt nåværende system vil du forbedre? Hvordan har organisasjonen endret seg siden du utviklet ditt nåværende system? Hva er de juridiske eller compliance problemer du trenger å adressere? Hvilken grad av kontroll vil du ha i løpet av kursinnholdet ditt? Hva er dine spesifikke organisatoriske utfordringer?

Drøm stort – for sikkerhets skyld!
Den beste måten å nærme seg ditt nye helse miljø- og sikkerhetsopplæringssystem er ved å anta at den ideelle løsningen er der ute – uansett hva dine utfordringer eller forventninger kan være. For eksempel, hvis du har 130 nettsteder og vil være i stand til å kontrollere helse- og sikkerhetsopplæringen fra ett sted – antar at det kan gjøres. Hvis du vil ha et system som gir automatiske påminnelser når re-induksjon skyldes – forvent det. På den måten oppretter du, i hvert fall på papir, den perfekte løsningen. Dette vil lede deg til å finne den. Hvis aspekter av din perfekte løsning ikke eksisterer, kan du se etter alternativer da. Det er imidlertid sjansene for at dagens teknologi vil gi deg det du leter etter – og mer!

HMS Kurs på nett
Når du ser på ulike HMS kurs, er det visse ting du bør se etter, i tillegg til muligheten til å oppfylle dine spesifikke kriterier. Husk at du ikke bare kjøper helse-, miljø- og sikkerhetsopplæringsprogramvare, du starter et ekte forretningspartnerskap med en tjenesteleverandør. Her er det du ikke bør kompromittere på:

Erfaring og kunnskap: Sørg for at firmaet du har med deg, faktisk forstår de problemene som HMS-ledere håndterer på en daglig basis. Du ønsker ikke å samarbeide med et selskap som er lite mer enn en programvareutvikler. Pass på at de kjenner sine ting. Spør de tøffe spørsmålene.

Intern støtte: Selv om et vertstilt treningssystem eliminerer IT-problemene, kan systemene bli ganske kompliserte, og du kan kreve hjelp fra tid til annen. Pass på at det er der. Pass på at det ikke er utenfor kysten. Pass på at det er bra.

Et bevist produkt: Hvor lenge har det vært på markedet? Hvem bruker den? Hvor mange bedrifter bruker det? Den lange og korte av det … du vil ikke være testfirmaet!

Hvis produktet oppfyller dine behov og selskapet oppfyller kriteriene ovenfor, har du sikkert funnet det du leter etter. Lykke til og lykkelig jakt!

Bedrifter må forbedre deres sikkerhet e-treningstrening til de nye medarbeiderne for å skape en produktiv arbeidsstyrke. Induksjonstrening kan også ta forskjellige former, fra yrkesopplæring, til læringsevner på ditt forretningssted. Entreprenørinduksjoner og sikkerhetsinduksjon spiller ofte en mye større rolle i en orgainsasjons helse- og sikkerhetsopplæring. For å få vite mer om Induksjonsopplæringsprogrammet, vennligst besøk vår hjemmeside.

HMS Kurs på Nett: Hvordan vet jeg hva jeg skal se etter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *